Verkoop pallets

Aankopen van pallets

Voor de verkoop van pallets van hoge kwaliteit kunt u terecht bij Van Renselaar Pallets in Nijkerk. Hier vindt u een ruim aanbod van verschillende pallets van topkwaliteit. Wij bieden u een zeer snelle levering.
 
Een zeer snelle levering kunnen wij garanderen omdat wij een grote voorraad hebben en beschikken over een eigen vervoer. De verkoop van onze pallets kan online plaatsvinden en dit draagt natuurlijk bij aan de snelle levering die we willen realiseren. Naast de verkoop van pallets kunnen we voor u ook oude pallets repareren en op deze manier kunt u natuurlijk weer voorkomen dat u onnodig geld uitgeeft. Naast de verkoop van pallets kunnen we voor u ook oude pallets afvoeren om zo te voorkomen dat u een overschot aan oude pallets krijgt.

 
Op deze website vindt u veel informatie over onze pallets en over de soorten en maten die bij ons verkrijgbaar zijn. Al onze pallets zijn voorzien van de benodigde keurmerken. Als u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens op deze website.
 
Neem contact met ons op
Waar kunt u ons vinden?
Van Renselaar Pallets Productieweg 33
3899 AK Zeewolde

T: +31(0)36 - 529 39 00
F: +31(0)36 - 529 39 01

Van Renselaar Pallets is een
handelsnaam van De With Pallets B.V.